Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 12 June 2011

starting something new for myself

for the first time, baru try nak buat blog..
biarlah rahsia dulu siapa pemilik blog ni, lama2 org akan tahu jgk kan? 
so,biar org kenal cik blog dgn sendirinya...
nak share jgk di sebalik permulaan blog ni..


sebenarnya saja nak tukar angin dari ber-facebook ke sesuatu yg baru...
asyik tengok blog orang je kan,
baca itu ini kat blog orang lain, share mcm2...
ehem2, mcm best je kan?
huhu...tetibe terdetik hati nak ada blog sendiri...
da lama da, ada suara-suara yg suruh berkarya buat blog sendiri...
tp bukan apa takut x terupdate je atas kesibukan masa cik blog...
well, at last dengan bantuan  adik aku yg busyuk tu maka tercipta blog yg simple buat pemulaan cik blog ni :)

2 comments:

khairul rahman said...

Tak payah nak berahsia sangat..tgk gambar pooh tu aku da tahu siapa pemilik blog ni...hehe

yaya_oreo said...

siapa punye ye khairul rahman?huhu